Autor: Vesti online

Život
10.01.2017.
07:53
Jedna od noćnih mora svakog vozača je da se zaglavi u snegu, ali i za to postoji rešenje.
  • Pajo PatriJota

    12.01.2017 22:46
    cc
    Ja imam nove zimske gume i ne mogu se zaglaviti po novom sadu sa okolinom.Vozio sam i preko Venca,samo gas i prolazim.A kad sam vozao sa letnjim gumama izvadim patosnice metem pod tockove i izadjem.Eventualno malo zaljuljam auto napred nazad dok ne izadje.Vozio sam Stojadina,Audia,Forda,Renoa,Pezoa.Ko zna da vozi nije vazna marka proce i sa letnjim gumama Bajo moj.
  • alias

    10.01.2017 16:08
    - Proverite pritisak u gumama.
    Има компресор у финкцији на пумпи ЕуроГас на Телепу, на почетку улице Хероја Пинкија, кога мрзи да чека код вулканизера.
  • alias

    10.01.2017 10:33
    - Proverite pritisak u gumama.
    Где!?
    На којој пумпи у граду тренутно ради компресор?
    На НИСовим, и још неким, већ данима нису у функцији?
  • ...

    10.01.2017 09:25
    Nema ovo veze sa pameću....da nosim SO u kolima da otapa sneg oko guma ?!?!?!

    Mala sklopiva lopata za sneg i kombinovani nož sa testericom su zakon. Sa lopatom znate šta treba a nožem možeš da odsećeš manje grane i podbaciš pod pogonske točkove. Isto mogu da pomognu i patosnice iz kola, ispod točkova se gurnu. Pogledaš trag od točkova i smotaš volan u stranu da ne hvata isti trak. Krećeš drugom brzinom sa malim gasom ili cimanjem napred nazad. Ako nemaš lopatu sneg možeš da razgrneš i plastičnom ratkapnom sa kola (ako imaš čelične felne)...ma ima načina milion....

    Ovo šta piše šta imati u kolima....90% toga je ok! Jedna mala stvar koja vas može spasiti: ponesite stari mobilni telefon - ne smartphone - sa ovim novim čudima se nikad ne zna kad će da im iscuri baterija. Stara dobra Nokia 3310 zna da drži i tri dana. Samo adapter za sim karticu gurnite unutra...verujte mi na reč. Planinari i lovci znaju šta pričam ;)

    I najbitnije: na zadnjim sedištima da imate najmanje dvojicu rmpalija od 100 kila žive vage sa jakim leđima, za pogurati :) :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna