Autor: Tanjug

Život
07.05.2017.
14:37
Nigde na svetu vas izlazak sa potencijalnim doživotnim partnerom neće koštati kao u Cirihu, koji je drugu godinu zaredom zauzeo prvu poziciju kada je u pitanju najskuplji izlazak, prema računici Dojče banke.
  • hm

    07.05.2017 21:54
    Kao buduci uskoro lekar specijalista u gradu Novom Sadu, nije me mrzelo da sednem i stavim na papir racunicu, jer treba naci sebi suprugu, a izlasci kostaju. Da ne duzim, moja racunica je pokazala da ako budem lecio ljude u Cirihu, moci cu od svajcarske plate svoju izabranicu da izvedem 50 puta mesecno. Nije mnogo, a nije ni malo. Ako budem ostao u nasem lideru regiona mogu oko 12 puta za mesecnu platu. Prakticno, vise mi se isplati da tamo zivim i radim, taman je na veceru vodio u Novi Sad, sa sve avionskom kartom. A ako su mogli svajcarci svoje da posavetuju da se zbog troska brzo zene mladi, mogao bi se time posluziti i vodja nase zemlje blagostanja u nekom od svojih retkih obracanja naciji. A i dovoljno je 12, vise mi vremena ni ne treba da joj objasnim da cemo zauvek ziveti kod mojih roditelja u 50 kvadrata, koja na to ne bi pristala.
  • ns

    07.05.2017 19:47
    u Cirihu 3 kobaje i 3 piva 42 franka, na terasi u po bela radna dna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna