Autor: B92

Život
10.05.2017.
23:43
Ljubav je kao droga, a da zaista možemo da postanemo zavisni od ljubavi sada je i naučno dokazano.
  • neko

    10.05.2017 13:32
    promašena tema
    Kakve gluposti, govore o "ljubavi" a pričaju o "žudnji"... To o čemu pričate je fizička privlačnost ona primitivna kakav je najveći broj danas u svetu a pogotovo u nazadnim zemljama. Šta je, pa nije vam stalo do obrazovanja, morala i sposobnosti nego samo do interesa i materijalnog, pa zato vam je i tako. Ne ynate da li ćete prvo ljubiti amere ili ruse a pričate kao o ljubavi...neopisiva glupost...

    Postoje tri tumora ove planete SAD, Rusija i sve islamske države. I to kako materijalno tako i ljudski podmuklo potiskuju sve što je normalno i civilizovano. A vi svi ste ovde doveli i dovodite najviše ova tri zla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna