Autor: Sputnjik Srbija

Život
20.08.2017.
13:44 > 13:15
Švedski naučnici proučavali su kako se ponaša mešavina alkohola, vode i aromatičnih supstanci u viskiju i došli do zaključka da njegovo razređivanje poboljšava ukus i miris.
  • ime

    06.09.2017 21:49
    ka naselju
    @naselje
    Drzi se ti bolje rakije, seljacino I obrati paznju na to sto pises. Odvratan Johnny Walker I Balantines??? To kao ostavljas utisak da si prefinjeni ispijac viskija, a ono seljacina Iz pickovca.,
    Nisi ti Mujo Gej, nego obicna domaca pedercina....hahaha
  • Talisker Sky

    21.08.2017 14:02
    Tradicionalno niko u Skotskoj i Irsko ne pije dobar Whiskey sa ledom ili ne daj boze, sa vodom. To rade Amerikanci i ostatak sveta koji je tu naviku od njih pohvatao. Dobar whiskey se pije cist i hladan po ukusu. U tradicionalnim destilerijama/pabovima hladjenje zlatnog nektara se radilo malim kamencicima koji su se uvek drzali sa ledom.
  • naselje

    20.08.2017 16:04
    neka se drže votke
    Rusi (Sputnjik) i viski... :)
    Bolje neka se drže votke, viskiju ipak izgleda nisu dorasli.
    Viski jednostavno nema bolji ukus kada se pije sa ledom. Sem naravno onih najjeftinijih i najodvratnijih, poput crvenog džonija i običnog balantajnsa, gde led služi da suzbije odvratnost ukusa.
    Led, kao i držanje viskija na hladnom, jednostavno ubijaju sve arome tom divnom piću. Ako već treba sniziti alkoholnost sa pomenutih 55-60 ABV na 40%, kako bi se otvorio drugi spektar aroma, onda se to radi dodavanjem nekoliko kapi mlake vode.
  • Maltinisamnestoreko

    20.08.2017 14:41
    A tek sa sodom, samo to jos nisu istrazili ovi naucnici, treba vise donacija i poreskih para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna