Autor: RTS

Život
02.07.2018.
08:03 > 08:03
Uprkos tome da joj je rog bio namerno skraćen zbog zaštite, lovokradice u Južnoafričkoj Republici ubile su ženku retkog belog nosoroga, zbog ostatka roga koji je bio dugačak tek centimetar.
  • Osoba M

    02.07.2018 11:33
    @fasista
    Da je vest bila o crnom nosorogu bi li se isto bunio? To sto su kolonijalne sile razbucale svaki red svojim dolaskom, to nikom nista...
  • cuclica

    02.07.2018 11:07
    Samo je covek sposoban na ovakvo zlodelo. Neka, vratice nam se nekako.
  • Primerena kazna

    02.07.2018 09:33
    Mislim da bi države u kojima su ove prelepe životinje preostale trebale da predlože zakone koje bi UN morale da podrže ukoliko bi želeli da ove vrste prežive.
    Moja ideja bi bila da se svakom lovokradici i onom ko je bilo kako bio umešan, pored zatvorske kazne i kazne giljanja upravo na održavanju ovih vrsta, trajno hirurški ukloni nos i eventualno plastikom nadene nešto nakaradno da budu za vjek vjekova obeleženi kao gamad.
    Znam da zvučim fašistički ali protiv ovakve gamadi se očigledno ne može boriti na civilizovani način.
    Sramota me je kao pripadnika homo spiensa da dete u crtaćima gleda nosoroge i dok nauči da čita imaće samo da čita kako su izumrli.
    Ljudi su najveće štetočine na ovoj planeti i planeta će živnuti posle sledećeg asteroida, kao onomad kada su dinosaurusi otišli sa ove planete. Možda i preživi koja jedinka ali će planeta biti resetovana i evolucija će polako iz početka jer ćemo mi biti zauzeti vijanjem hrane za goli život i nećemo biti u stanju da uništavamo planetu a u toj novoj evoluciji možda preživi neko pametan ko bi obezbedio da ljudska vrsta ponovo ne zastrani (mada je to izuzetno teško, prosvetljenje je teško postići kada si primitivan)....
  • White Power

    02.07.2018 09:14
    Idijoti
    Nisu sigurni u rezervatima banana sklepanih afričkih država polu-divljaka, koji od kada su se "oslobodili" belaca više liče na zatvore pod vedrim nebom.
    Da vidiš da neko ubije ženku grizlija u Jeloustonu-prodali bi mu na doboš i kuću iz trećeg kolena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna