Autor: BBC News na srpskom

BBC
21.09.2018.
09:57 > 10:00
Peking je kažnjen zbog kupovine ruskih vojnih aviona i sistema S-400, poručuju iz Vašingtona.
  • ex chapman

    21.09.2018 11:08
    odavno
    ja odavno slušam kako je Kina novi neprijatelj "Zapada". "ozbiljni nalitičari" porede situaciju sa Nemačkom pred Prvi svetski rat - ekonomska velesila, koja želi da izbori svoje mesto na svetskoj sceni, i tako se sukobljava sa "starim" kolonijalnim silama. mislim da su im poređenja pogrešna, jer Kinezi nisu Nemci a ni Tramp nije Lord Grey ili Poincare. ne znam da li je ovo sada početak obračuna, ili samo Trampovo podjebavanje. ja navijam za Kineze, ne zato što mrzim "Zapad" (ne mrzim ih) već zato što smatram da će svet biti bolje mesto ukoliko SAD prestanu da budu jedina velesila. treba im nekoliko packi da se smire i dovedu u red. hubris-nemesis complex je čudo
  • rodoljub

    21.09.2018 10:28
    nacisti
    Vladari Amerike su prolupali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna