Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

FOTO: Misteriozna jaja krasila Gradsku kuću u Leskovcu

Svečanu salu za venčanja u Gradskoj kući u Leskovcu krasili su danas kartoni s jajima za koje niko od nadležnih nije znao kako su se i zbog čega našla na mestu gde parovi u svečanoj atmosferi izgovaraju sudbonosno – da.

Preminuo novinar Jovan Dulović

Dugogodišnji novinar nedeljnika "Vreme" Jovan Dulović preminuo je danas u Beogradu, u 80. godini, saopštila je redakcija "Vremena".

Tuđman i Stepinac ne dobijaju trgove u Zagrebu

Pola Trga bana Jelačića neće poneti ime prvog predsednika nezavisne Hrvatske Franja Tuđmana, a Trg Josipa Broza Tita neće postati trg kardinala Alojzija Stepinca, odlučio je na današnjoj sednici Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova Skupštine Grada Zagreba.

Optužnica protiv premijera Katalonije zbog referenduma

Vrhovni sud Katalonije podigao je danas optužnicu protiv aktuelnog vršioca dužnosti šefa katalonske vlade Artura Masa zbog toga što je "progurao" referendum o nezavisnosti od Španije prošle godine, uprkos tome što su sudovi takav akt ocenili neustavnim.

Na venčanju ubijena 131 osoba

U vazdušnim napadima koalicije predvođene Saudijskom Arabijom na jedno venčanje u Jemenu ubijena je 131 osoba, saopštili su zvaničnici te zemlje novi bilans, dok je juče objavljeno da je bilo 28 mrtvih.