Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Ostavka u novoj vladi Grčke zbog tvitova

Zamenik grčkog ministra infrastrukture i saobraćaja Dimitris Kamenos podneo je ostavku samo nekoliko sati pošto je nova vlada položila zakletvu, zbog rasističkih i antisemitskih poruka objavljenih na njegovom Tviter nalogu.

U potrazi za snovima

Nije se KUPEK nikad rukovodio nagradama, ili barem retko kad je neka nagrada bila motiv za pozivanje nagrađenog ili nagrađene u emisiju.

Dinar i danas stabilan

Dinar je danas isti prema evru kao i juče, i zvanični srednji kurs iznosi 120,0466 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

VIDEO: "Burberry" zgrada u centru Vranja

Zgrada sa Barberi (Burberry) motivima nalazi se u centru Vranja. Biznismen koji je dobio je posao nadogradnje stare i oronule zgrade, pod uslovom da sredi i fasadu, pustio je mašti na volju.

Slovačka će tužiti EU zbog kvota

Slovački premijer Robert Fico izjavio je da će Slovačka tužiti EU sudu u Luksemburgu zato što joj je većinskim glasanjem o pitanju izbeglica nametnula kvote.

MMR vakcina stiže u utorak

Isporuka ugovorene količine MMR vakcina protiv malih boginja, zauški i rubeola očekuje se u utorak, 29. septembra, rečeno je u Ministarstvu zdravlja.

EK: Srbiji 17 miliona evra, Turskoj milijarda

Evropska komisija je danas odlučila da Srbiji i Makedoniji, kao pomoć u prevladavanju teškoća migrantske krize, dodeli po 17 miliona evra. Najveću pomoć dobiće Turska – milijardu evra.