Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Oliver Ivanović ostaje u pritvoru

Lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću produžen je pritvor do 6. oktobra izjavila je danas njegova supruga Milena Popović Ivanović ocenivši odluku Euleksovog sudskog veća skandaloznom.

Piletina povučena s polica zbog salmonele

Hrvatsko Ministarstvo poljoprivrede objavilo je kako se s tržišta povlači Ledo Pileće meso usitnjeno, 500 grama, zamrznuti proizvod, jer je u mesu pronađena bakterija iz roda Salmonella.

Dinar sutra slabiji, kurs 120,31

Dinar će, posle višednevne stagnacije, sutra oslabiti 0,1 odsto, ili 13 para, i zvanični srednji kurs će biti 120,3105 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Tenkovi uništili ulice Zagreba

Vojna parada koja je organizovana za hrvatsku vojsku u okviru proslave dvije decenije akcije "Oluja", iza sebe je ostavila probleme građanima Zagreba.

Rusija uništava stotine tona hrane

U Rusiji je u četvrtak, prema predsedničkom ukazu Vladimira Putina, počelo uništavanje zaplenjenih prehrambenih proizvoda koji podležu režimu ruskih sankcija, uvedenih nakon sankcija Zapada nametnutih Rusiji.

RTV Trstenik prodata za 177.000 evra

Radio televizija Trstenik prodata je na javnom nadmetanju za 177.000 evra konzorcijumu fizičkih lica, koji je predstavljao Vladimir Stevanović iz Trstenika.

Udavila se svetska rekorderka u ronjenu na dah

Svetska rekorderka u ronjenju na dah Natalija Molčanova (53) nestala je u nedelju u Iberijskom moru, kod španskog ostrva Formentera, i smatra se mrtvom, pošto potraga za njenim telom nije uspela.

Koliko Srbija ima milionera?

U prošloj godini 18.323 građana podnelo je prijave godišnjeg poreza na dohodak, jer su u 2014. godini zarađivali više od tri prosečne plate mesečno.

Nikolić vratio zakon o kupovini državnih vila i stanova

Skupština Srbije će se na prvoj narednoj sednici, najverovatnije poslednje nedelje u avgustu, ponovo izjasniti o Zakonu o posebnim uslovima prodaje određenih nepokretnosti u svojini Srbije, koji je predsednik Tomislav Nikolić vratio na ponovno razmatranje.