Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Naoružani na Oficircu pretili mladiću

Novosadska policija uhapsila je S. S. (23)  i M. P. (23) zbog neovlašćenog držanja i nošenja oružja, ugrožavanja sigurnosti i prinude, kao i N. S. (21) koji se tereti za poslednja dva krivična dela.

Koliko će Srbija imati stanovnika 2100. godine?

Srbija će izgubiti 17,5 odsto populacije u narednih 35 godina, a nalazi se i na osmom mestu liste zemalja sveta čija će populacija padati do 2100. godine, pokazuje izveštaj Ujedinjenih nacija "Izgledi svetske populacije: Revizija za 2015" objavljen protekle nedelje.

Veterani gađali Tačija flašama i vikali mu "lopove"

Rasprava o usvajanju ustavnih amandmana u kosovskom parlamentu se odvija u gotovo praznoj sali, sednicu je najpre napustio premijer Isa Mustafa, a potom i njegov zamenik i lider DPK Hašim Tači koga su veterani gađali flašama dok je prelazio put do zgrade vlade.

Atinska berza počela s radom, akcije u padu

Atinska berza je danas ponovo počela sa radom, posle pet nedelja obustave trgovanja uzrokovanog uvođenjem kontrole kapitala u zemlji s ciljem sprečavanja odliva sredstava iz zemlje.

Zatvor za lekare "Decedre"

Svi lekari privatne klinike "Decedra" proglašeni su krivima za nesavesno lečenje Jelice Radović (19), koja je preminula nakon operacije čukljeva 2006.

Rusija uključuje kafu u socijalnu potrošačku korpu

Ministarstvo industrije i trgovine Rusije podržalo je ideju da se kafa stavi na spisak socijalno važnih proizvoda, čiju maloprodajnu cenu reguliše država, rekao je listu Izvestija zamenik resornog ministra, Viktor Jevtuhov.