Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

U Šidu ukinuta vanredna situacija

U opštini Šid ukinuta je vanredna situacija, koja je uvedena juče zbog elementarne nepogodne koja je zadesila najzapadniju sremsku opštinu u nedelju uveče i prouzrokovala štetu većeg obima.

Erdogan kritikuje izricanje smrtne kazne Morsiju

Turski predsednik Redžep Erdogan oštro je kritikovao egipatsko pravosuđe koje je potvrdilo smrtnu kaznu bivšem egipatskom predsedniku Mohamedu Morsiju, ocenivši da je to "masakr protiv osnovnih prava i sloboda".

Merkel: Učiniću sve da pomognem Atini

Nemačka kancelarka Angela Merkel je izjavila danas da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi  Grčka ostala u evrozoni, ali i da je odgovornost na zvaničnoj Atini i njenim kreditorima da prekinu zastoj u pregovorima i da postignu sporazum.

Isplata stipendija za jun

Isplata studentskih kredita i stipendija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za jun počinje sutra, a stipendije će sutra dobiti i izuzetno nadareni učenici i studenti.

Voz udario u kamion - 18 mrtvih, 98 povređenih

Najmanje 18 osoba je danas poginulo, a 98 povređeno, od kojih neki teško, kada je putnički voz udario kamion na neobeleženoj raskrsnici južno od Tunisa, glavnog grada istoimene države, saopštili su danas zvaničnici.

Pet bombi izvađeno iz mora kod Tivta

Pripadnici Regionalnog centra za obuku ronilaca za podvodno razminiranje (RCUD) iz Bijele uklonili su pet ručnih bombi iz podmorja Opatova u Tivtu, preneo je portal Radio-televizije Crne Gore.

Uhvaćen posle teške krađe

Policajci su uhvatili četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Novog Sada, neposredno pošto je, kako se sumnja, u Rumenki, učinio krivično delo teške krađe.

FOTO: Policija traga za lopovom

Novosadska policija je pozvala građane koji su opljačkani i koji prepoznaju čoveka sa fotografije, koji se sumnjiči za više krađa, da se jave policiji.