Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Donirala bubreg koleginici

Novinarka Marijana Milosavljević je prošle sedmice donirala bubreg svojoj prijateljici i koleginici Ivani Janković.

Inđija: Predškolska ustanova ispisuje dužnike

Kako bi se stvorili uslovi za upis dece koja su na listi čekanja, inđijska Predškolska ustanova "Boško Buha" ispisaće decu onih roditelja koji svoje obaveze ne izmiruju pravovremeno i posle nekoliko opomena, poručuju nadležni.

Čačak: Kiša metaka na patrijarhovog rođaka

U noći između subote i nedelje, u selu Vidova kod Čačka, nepoznati napadač pucao je na automobil za čijim je volanom bio S.G, unuk rođenog brata patrijarha Irineja, ali mladić nije povređen.

Bolje sutra brzo svanuti neće

Danas je politička matrica "trošili smo godinama više nego što smo proizvodili", još kada se doda da se malo više kralo i "kraduckalo", pride nepotistički i stranački zapošljavalo, ne može ni biti ništa drugo, nego "juriš sa penzionerima ne čelo kolone u bolje sutra".

Prodavali slike iz Janukovičeve vile

Beloruska služba bezbednosti (KGB) saopštila je danas da su uhapsili nekoliko osoba koje su pokušale da prodaju pet umetničkih slika velike vrednosti koje su ukradene iz rezidencije bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča.

Islamisti nadomak Bagdada

Pripadnici ekstremističke Islamske države došli su danas na manje od dva kilometra od glavnog grada Iraka, Bagdada.

Dinar sutra isti

Dinar će sutra biti u stanju mirovanja prema evru, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 118,8509 dinara za jedan evro, objavila je NBS.

Sud za trgovinu organima van Kosova

Savet ministara EU naložio Euleksu da podrži da se izvan Kosova uspostavi poseban sud za postupke o trgovini ljudskim organima i drugim zločinima na Kosovu.

Radnik "Dijamanta" poginuo u viru suncokreta

Jedan radnik je poginuo, a jedan je povređen u nesreći koja se dogodila u preduzeću "Dijamant" a.d. u Zrenjaninu jutros oko četiri sata, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kakav je srpski radnik?

Srbi su apsolutni rekorderi po broju lažnih bolovanja i izostajanjima s posla, ne samo u regionu već i u Evropi.