Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

"Bravacasa" nagradila najbolje arhitekte

"Bravacasa", najpopularniji magazin o uređenju enterijera, prvi put je dodelio nagrade za najbolje uređen enterijer stambenog, ugostiteljskog i poslovnog prostora.

Janković: Država odgovorna zbog smrti troje mališana

Zaštitnik građana Saša Janković ocenio je danas da veliki deo odgovornosti za požar u kome je troje dece stradalo u romskom naselju na Novom Beogradu, snose država i lokalna zajednica "svojim nečinjenjem i ignorisanjem nehumanih uslova života Roma".

Nestalo 26 miliona namenjenih zaštiti životne sredine

Vojvođanska zelena inicijativa saopštila je da Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine nije uplatilo sredstva sa javnog konkursa za sufinansiranje projekata nevladinih organizacija u oblasti zaštite životne sredine.

Potraga za zatrpanim rudarom i dalje traje

Spasioci Rudnika "Rembas" i rudari, ni posle tri dana intenzivnog rada, još nisu stigli do rudara kopača Željka Miletića (36) koji je zatrpan u utorak u jami Strmosten, izjavio je predsednik sindikata "Rembasa" Nebojša Milenković.

Jak zemljotres na Aljasci

Zemljotres jačine 6,1 stepen Rihterove skale pogodio je danas Aljasku i osetio se i u najvećem gradu Enkoridžu, saopštila je Američka geološka opservatorija (USGS).

Preminuo Sulejman Tihić

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić (63) preminuo je večeras u Sarajevu, nakon teške bolesti.

Trodnevna žalost u Francuskoj

Francuski predsednika Fransoa Oland izjavio je da će od danas biti trodnevna žalost u Francuskoj zbog ubistva francuskog državljanina u Alžiru.

Kurs dinara sutra isti

Dinar će u petak ostati na istom nivou prema evru, pa će zvanični srednji kurs biti 118,6930 dinara za jedan evro.