Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Dinar ponovo u padu

Dinar će sutra oslabiti prema evru 0,2 odsto, pa će zvanični srednji kurs biti 118,5642 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).

Pančevo: Devenport kandidat za počasnog građanina

Za počasnog građanina Pančeva ove godine gradonačelnik ovog grada je predložio Majkla Devenporta, šefa Evropske unije u Srbiji, a za zaslužnog građanina pukovnika Zorana Veličkovića, zamenika komandanta Specijalne brigade u Pančevu. Sa tim se saglasilo Gradsko veće pre Skupštine Grada.

Srbija zaustavila sankcije protiv BiH

Vlada Srbije pomogla je BiH i Republici Srpskoj zaustavivši sankcije, koje je danas u Kijevu trebalo da usvoji Ministarski savet Energetske zajednice protiv BiH, saopštilo je srpsko Ministarstvo rudarstva i energetike.

Do 2015. 1,4 miliona obolelih od ebole

Broj zaraženih virusom ebole u Liberiji i Siera Leoneu mogao bi vrtoglavo da poraste i dosegne 1,4 miliona do januara 2015, pokazuju danas objavljene procene američkih zdravstvenih vlasti.

Najjeftinije grejanje na drva

Najveće troškove za grejanje u predstojećoj grejnoj sezoni imaće domaćinstva koja koriste lož ulje, propan butan gas i struju, dok će najjeftinije biti grejanje na drva, saopštila je danas Agencija za energetiku Srbije (AERS).