Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

U Gaspromnjeftu iznenađeni istragom

Kompanija "Gaspromnjeft" vezuje istragu o prodaji kompanije NIS sa investicionom klimom u Srbiji, izjavio je prvi zamenik generalnog direktora kompanije Vadim Jakovljev.

Pronađen sa sadnicama marihuane

U bašti P.P. (31) iz Sremske Mitrovice policija je prilikom pretresa pronašla 11 sadnica prosečne visine oko metar i po, nalik na marihuanu.

Zrenjanin: Nezadovoljni zbog odugovlačenja sa Jugoremedijom

Grupa bivših radnika i malih akcionara, a sadašnjih poverilaca zrenjaninske farmaceutske kompanije "Jugoremedija" okupila se juče ispred fabričke kapije kako bi izrazila nezadovoljstvo zbog odugovlačenja u sprovođenju stečajnog postupka.

"U Agenciji za borbu protiv korupcije kriju plate"

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost izrazio je zabrinutost zbog činjenice da Agencija za borbu protiv korupcije krije plate svojih zaposlenih, kao i tok konkursnog postupka za izbor direktora te Agencije kada je na tu dužnost izabrana Tatjana Babić, dotadašnja sekretarka Odbora Agencije.

Najveća pljačka u istoriji Čilea

Osam maskiranih naoružanih napadača ukrali su iz blindiranog kamiona na aerodromu u Santjagu, glavnom gradu Čilea, sedam miliona dolara, što je najveća pljačka u istoriji zemlje.

Zemljotres u Meksiku

Zemljotres jačine 5,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas meksičku državu Oahaku, saopštio je Američki geološki zavod.

EU podržava vazdušne udare u Iraku

Izaslanici EU su na vanrednom sastanku u Briselu pohvalili vazdušne udare SAD koje pokušavaju da zaustave džihadiste u osvajanju velikih delova Iraka.

Evakuišu nosoroge zbog lovokradica

Vlasti Južne Afrike saopštile su da će iz nacionalnog parka Kruger evakuisati nekoliko stotina nosoroga u pokušaju da se spreči ubijanje tih životinja zbog roga.