Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Libija traži intervenciju UN-a

Novoizabrani libijski parlament zatražio je od UN da u toj zemlji izvrši "međunarodnu intervenciju" i izglasao ukidanje naoružanih grupacija odgovornih za sukobe.

Policajac pucao u psa pred vlasnikom

Policajac zaposlen u Policijskoj stanici u Kosjeriću ispalio je dva hica iz pištolja u psa mešanca u selu Godečevo, na očigled njegovog vlasnika, pišu Novosti.

Gaza: Pucnjava uprkos primirju

Izraelska armija napala je mete u Gazi u odgovoru na vatru na Izrael, ubrzo nakon što su zvaničnici Palestine saopštili da je primirje produženo za pet dana.

Snimak mini-morisa poslat u FBI

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je snimak bezbednosnih kamera koje su snimile automobil "mini moris kantrimen", koji je 25. jula na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića, poslat u američki FBI, gde će pokušati da ga "što bolje prečiste".

Pajtić: Pisanja o mom letovanju obračun Vučića i Nikolića

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić ocenio je danas da medijska pisanja o njegovom letovanju u Hrvatskoj zapravo služe za obračune unutar Srpske napredne stranke i obračun premijera Aleksandra Vučića sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Danas najtopliji dan ovog leta

U celoj Srbiji zbog visokih temperatura danas je na snazi narandžasti meteo-alarm, a mnogi građani su spas od vrućine potražili na obližnjim bazenima i rekama.

Neonacista nastupa u Novom Bečeju

Antifašistička akcija (AFA) Novog Sada upozorila je da je najavljeno da će jedna od vodećih ličnosti mađarskog neofašističkog pokreta, Sziva Balázs, pevač neonacističkog rok benda Romantikus Erőszak (Romantično nasilje), nastupiti u Novom Bečeju.