Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

44 osobe poginule u udesu na Tibetu

Najmanje 44 osobe su poginule, a 11 je povređeno kada se na Tibetu survao autobus sa turistima nakon što je udario u dva vozila, javila je kineska agencija Sinhua.

Na Batrovcima se čeka tri sata

Prema podacima granične policije, trenutna zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci su na izlazu iz Srbije tri sata, a na ulazu u zemlju oko sat i po, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

39 poginulih u padu aviona u Iranu

U avionskoj nesreći u Iranu danas je poginulo 39 ljudi, a devet je povređeno, novi su podaci koje je saopštio zamenik iranskog ministra saobraćaja Ahmad Madžidi.

Sombor: Voda na izvorištu ispravna, nema mesta za paniku

Nakon donošenja rešenja Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo kojim se zabranjuje korišćenje vode za piće, sanitarno-higijenske potrebe i za kupanje na teritoriji čitavog grada Sombora, v.d. direktora JKP "Vodokanal" Dušan Lukić i tehnolog Edita Mastilović informisali su članove Gradskog veća o vodosnabdevanju u gradu.

Kastro:Izrael sprovodi fašizam

Bivši predsednik Kube Fidel Kastro potpisao je međunarodni manifest "podrške Palestini", u kome se traži da Izrael poštuje rezolucije UN i da se povuče iz Gaze.

Overavaćemo ugovore kod notara, umesto u sudu

Za tri nedelje, na području 32 osnovna suda, vrata svojih kancelarija otvoriće 94 javna beležnika, koja su prekjuče u Skupštini Srbije položila zakletvu pred ministrom pravde Nikolom Selakovićem.

Zaplenjeno 170 aparata u kockarnicama na jugu Srbije

Policija je oduzela 170 aparata i 10 ruleta koji nisu posedovali odgovarajuće dozvole za rad, prilikom kontrole kockarnica više klubova na području Vranja, Vranjske Banje, Vladičinog Hana, Preševa i Bujanovca, saopštili su MUP i Ministarstvo finansija.