Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Zrenjaninac najviši u Vojvodini

Dalibor Micić, 228 centimetara visok Zrenjaninac i ubedljivo najviši čovek u Vojvodini, svojom visinom pleni i prava je atrakcija.

Ošamario saobraćajca

Policija u Bujanovcu uhapsila je muškarca zato što je ošamario saobraćajnog policajca prilikom obavljanja službene dužnosti.

Zbog besparice, odbijaju terapiju

Sve je više pacijenata koji, zbog besparice, odbijaju terapiju za koju se plaća učešće od 10 do 90 odsto, a dosta je i onih koji lekove kupuju na "tablu".

"Odavno smo dužni kao Grčka"

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković rekla je da je Srbija odavno "dužna kao Grčka", a vraćanje duga sad zavisi od činjenice koliko je srpsko društvo spremno da se danas uhvati u koštac s tim velikim problemom.

Netanijahu: Izrael neće pregovarati pod vatrom

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da Izrael neće učestvovati u indirektnim pregovorima s Hamasom o prekidu vatre, kojima posreduje Egipat, sve dok se nastavljaju palestinski raketni napadi iz Gaze.

Japan pogodili tajfun i zemljotres

Jedna osoba danas je poginula u Japanu, a 33 su povređene u naletu tajfuna "Halong", čime je ukupan broj žrtava dostigao pet. Agencije izveštavaju i da se na severu Japana dogodio zemljotres jačine šest stepeni Rihterove skale.

Pokušao da obljubi dete na ulici?

Kraljevačka policija uhapsila je R. M. (64) zbog sumnje da je ispred restorana u jednom mestu na teritoriji ove opštine pokušao da obljubi šestogodišnje dete.

Sedam mrtvih u pucnjavi u Hondurasu

Najmanje sedam ljudi je ubijeno kada je grupa naoružanih napadača otvorila vatru u prodavnici pića u predgrađu Tegusigalpe, glavnog grada Hondurasa, saopštila je policija.

SAD nastavlja bombardovanje u Iraku

Američka vojska nastavila je da bombarduje položaje naoružanih ekstremista Islamske države (IS) u Iraku, istovremeno izbacujući iz aviona pakete hrane i vodu za više hiljada raseljenih stanovnika koji su se sklonili na planini Sindžar.