Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Inđija: Nove cisterne i žalba ministarstvu

U novonastaloj situaciji zabrane vode za piće u Inđiji, JKP "Vodovod i kanalizacija" obezbediće, nabavkom šest novih, statičnih cisterni od tri kubna metra kapaciteta, efikasnije i sa troškovnog aspekta racionalnije, snabdevanje građana pijaćom vodom.

Pretplata na fiksni telefon poskupela za 30%

Telekom Srbija od ovog meseca povećao je mesečnu pretplata za fiksnu telefoniju sa dosadašnjih 516 na 659 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zamenjeno je tarifiranjem poziva po minutu.

Vanredna odbrana od poplava u Banatu

Vanredna odbrana od poplava uvedena je na pojedinim vodotocima i branama u Banatu, saopštilo je danas Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine.

SNS raspustio 31 odbor zbog nerada

Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspustio je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada kao za vreme prethodne vlasti, izjavio je danas predsednik IO SNS Radomir Nikolić.

Opštinama novac za izradu višejezičnih tabli

Pedeset tri podnosioca zahteva dobila su budžetska sredstva za unapređenje sistema dvojezične upotrebe tabli, obrazaca i ostale dokumentacije u svojim sredinama, objavio je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.

Lugansku preti glad

Lugansku preti humanitarna katastrofa, sve je manje hrane i pijaće vode, upozorio je danas premijer Luganske Narodne Republike Marat Baširov.