Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Ponovo blokiran račun demokrata

Nepunih nedelju dana otkako je preuzeo kormilo stranke, lider demokrata Bojan Pajtić suočio se sa velikim finansijskim teškoćama u DS - novom blokadom računa, nedostatkom para za isplatu zarada zaposlenima, ali i s mogućnošću da ostanu bez vile u Krunskoj.

Neverovatan nivo korupcije u Srbiji, ali i u celom svetu

Prema rezultatima globalnog istraživanja sprovedenog u kompanijama o rasprostranjenosti prevara, mita i korupcije, koje je sprovela revizorsko-konsultantska kompanija EY (Global Fraud Survey), 78 odsto ispitanika svesno je da u njihovim kompanijama postoje politike za sprečavanje mita i korupcije.

Mirović: Pastorov predlog interesantan

Predsednik Saveta za Vojvodinu SNS Igor Mirović rekao je danas da je predlog lidera SVM Ištvana Pastora da je Vojvodini sada potrebna vlada nacionalnog jedinstva zanimljiv, ali da stranački organi naprednjaka o tome nisu razgovarali.

Izmena saobraćaja kod Novog Bečeja

JP Putevi Srbije saopštilo je danas da će od 12. juna do 15. avgusta doći do izmene režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 15, zbog izvođenja radova na popravci mosta preko prevodnice na kanalu DTD kod Novog Bečeja.