Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Stefanovićev doktorat u više verzija?

Nakon što je grupa naučnika ukazala na indicije da u doktoratu ministra Nebojše Stefanovića postoje nepravilnosti i brojni plagijati, u javnosti su se pojavile dve verzije tog dokumenta.

Nemci kupuju EPS?

Nemačka kompanija RVE, jedan od vodećih proizvođača električne energije u Evropi, zainteresovana je da kupi "Elektroprivredu Srbije" (EPS) i za to je spremna da plati nekoliko milijardi evra.

Slavko Linić isključen iz SDP-a

Slavko Linić, bivši ministar finansija razrešen zbog sumnje da je oštetio državni budžet, nije više član hrvatske Socijaldemokratske partije (SDP), odlučila je na večerašnjoj sednici većina delegata Glavnog odbora SDP-a tajnim glasanjem.

Kongres evakuisan zbog aviona

Američka policija saopštila da su zgrada američkog Kongresa kao i okolne zgrade nakratko evakuisane jer je mali avion povredio vazdušni prostor iznad Vašingtona.

Veljović: Policija rešila zločine teške milijardu evra

Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je na svečanom obeležavanju Dana policije da su pripadnici MUP-a u protekloj godini rasvetlili zločine koji su oštetili državu za oko milijardu evra, naročito u spornim privatizacijama.

Jahjaga poziva građane da sutra izađu na izbore

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je danas, dan uoči održavanja prevremenih parlamentarnih izbora, izjavila da su institucije Kosova opredeljene da garantuju slobodan i siguran izborni proces i pozvala građane Kosova da izađu na izbore.

Težak sudar kod Čačka

Dvadesetdvogodišnja devojka iz Kragujevca poginula je danas oko 15 sati u saobraćajnoj nesreći u Pakovraću kod Čačka, na magistralnom putu Čačak – Užice, kada je motocikl na kom je bila suvozač sleteo sa puta.

FOTO: SPC masovno krstila 150 ljudi

Danas je u hramu Svetog Save u Barajevu Srpska pravoslavna crkva prvi put organizovala zajedničko krštenje za 150 ljudi, uzrasta od šest meseci do 65 godina, na drevni način pogružavanjem u vodu.