Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Potporučnik Veljko Popadić pronađen mrtav

Potporučnik Veljko Popadić pronađen je mrtav u subotu uveče u internatu Vojne gimnazije, saopštilo je Ministarstvo odbrane, navodeći da će tačne okolnosti tog tragičnog događaja biti poznete posle istrage.

Novi dokazi da je Katar kupio domaćinstvo Mundijala 2022?

"Sandej Tajms" objavio je da je došao u posed "stotine miliona" dokumenata koji jasno pokazuju da je Katar domaćinstvo Svetskog prvenstva 2022. godine dobio zahvaljujući korupciji. Fifa je pod velikim pritiskom da izabere novog organizatora Mundijala.

Ubijeno 40 terorista u Kamerunu

Kamerunske snage bezbednosti ubile su više od 40 pripadnika nigerijske islamističke grupe Boko haram na severu Kameruna, javio je danas radio u Jaundeu.

U Obrenovcu smeće veliki problem

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je na danas da je trenutno najveći problem u Obrenovcu odnošenje kabastog smeća sa ulica.

Predsednik Abhazije podneo ostavku

Lider Abhazije, samoproglašene republike koja se otcepila od Gruzije, Aleksandar Ankvab, posle višednevnih uličnih demonstracija danas je podneo ostavku.

"Svi putevi uništeni u poplavama do oktobra biće popravljeni"

Šteta procenjena od poplava na infrastrukturi, uključujući energetsku, telekomunikacionu, železničku, putnu, iznosi oko 260 miliona evra, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, i dodala da će do oktobra ove godine svi državni putevi biti završeni.

Kombi naleteo na voz, lekari se bore za život vozača

Jutros oko 6 sati na pružnom prelazu puta Kanjiža – Horgoš, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je kombi sa hlebom pekare "Braća Stanković" iz Begaljice u opštini Grocka naleteo na motorni voz koji saobraća na liniji Subotica- Kanjiža.

Tuča odbornika u Vladičinom Hanu

Dok je za skupštinskom govornicom bila predsednica Skupštine Vladičinog Hana Danijela Trajković, najpre je došlo do verbalnog, a potom i jezičkog obračuna dvojice odbornika.

Sve manje građevinara u Srbiji

Srpsko građevinarstvo, koje zapošljava oko 90.000 radnika, opterećuju brojni problemi, a radnici su u sve težem materijalnom položaju i svake godine ih je manje za oko 5.000, upozorava Sindikat radnika građevinarstva i industrije građevinskog materijala Srbije.