Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Učesnik triatlona poginuo tokom takmičenja u Sloveniji

Tokom 7. porečkog triatlona, u nedelju je preminuo 67-ogodišnji slovenački državljanin, učesnik takmičenja, dok je plivao u moru u akvatoriju Zelene lagune na prvoj od tri predviđene deonice, izvestila je istarska policija.

Tadić: Ne može se voditi dijalog sa Vučićevim emisarima

Predsednik Socijaldemokratske stranke i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno govorio da je sledbenik Maksa Vebera, dok je u potaji očigledno sanjao da bude naslednik Jozefa Gebelsa, nazivajući ga trgovcem ljudskim dušama.

U naletu tajfuna u Japanu poginule 33 osobe

U naletu tajfuna Hagibis koji je pogodio Japan poginule su 33 osobe, a 19 se vodi kao nestalo, javila je danas agencija Kjodo novi bilans stradalih, dok spasioci nastavljaju da pomažu ljudima.

Protest ispred Centralnog zatvora zbog hapšenja uzbunjivača iz Krušika

Nekoliko desetina ljudi u organizaciji Inicijative žena Srbije okupilo se večeras ispred Centralnog zatvora u znak protesta zbog hapšenja A. O, radnika "Krušika" iz Valjeva, koji je uhapšen jer je medijima dostavio podatke iz te firme koji ukazuju na povezanost oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa trgovinom oružjem.