Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Oko 60 odsto građana smatra da živi isto kao pre tri godine

Istraživanje CeSID-a pokazalo je da 60 odsto građana smatra da živi isto kao pre tri godine, 21 odsto smatra da živi lošije, 17 odsto da živi bolje, a dva odsto nije moglo da se izjasni o tome da li se njihov kvalitet života poboljšao ili pogoršao.

Evro sutra 117,61 dinar

Dinar će u sredu neznatno promeniti vrednost prema evru i zvanični srednji kurs biće 117,61 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Uzbunjivač iz Krušika "privremeno udaljen sa posla"

Uzbunjivač Aleksandar Obradović, zaposlen u fabrici namenske industrije Krušik Valjevo, koji je medijima prosledio dokumenta koja ukazuju na moguću korupciju u tom preduzeću, dobio je rešenje o privremenom udaljenju sa posla, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u holding korporaciji Krušik Valjevo.

Junker: Bregzit je gubljenje vremena i energije

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izjavio je danas da Bregzit predstavlja "gubljenje vremena i energije" i da je nezadovoljan što nije mogao da iskoristi svoj petogodišnji mandat u većoj meri za unapređenje Unije u službi građana.

Penzionerima 5.000 dinara oko 5. novembra

Jednokratna pomoć penzionerima od 5.000 dinara biće isplaćena oko 5. novembra, mesec dana ranije nego što je planirano, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.