Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Šarčević starim studentima: Uozbiljite se i završite studije

Poslanici Skupštine raspravljali su o Predlogu zakona kojim se "starim studentima" produžava rok za dve godine da završe svoje studije po programu po kojem su upisali fakultete. Ministar prosvete Mladen Šarčević, tokom načelne rasprave, poručio im je da se uozbilje i požure, kako bi u naredne dve godine završili svoje studije i time doprineli kvalitetu obrazovanih ljudi u Srbiji.

Federer nagovestio kraj karijere posle Vimbldona

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da će igrati do Vimbldona, ali da će u narednih nekoliko nedelja odlučiti da li će posle tog londonskog grend slem turnira završiti karijeru.

Među uhapšenima za trgovinu drogom i policijski službenici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su R.S. (53), S. I. (53), D. M. (46), kao i policijske službenike A. Đ. (55) i M. Đ. (31) iz Majdanpeka, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Gorivo za sada neće poskupeti

Cena derivata na benzinskim stanicama u Srbiji neće poskupeti u prvim danima nakon terorističkih napada u Saudijskoj Arabiji, uveren je ministar energetike Aleksandar Antić.