Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Četiri naplatne rampe na novom autoputu

Šef projekta izgradnje Koridora 11 Ivan Pavlović kaže za RTS da putnici iz Beograda do početka autoputa mogu doći putem pored Ade ka Obrenovcu, ali i obilaznicom preko Ostružničke petlje.

Đukić Dejanović: Dobra vest da obrazovane žene sve više rađaju

Pozitivno je iznenađenje povećanje broja visokoobrazovanih majki sa više dece i, ako se do kraja godine nastavi trend povećanja broja beba, mogu se sa sigurnošću konstatovati prvi pozitivni efekti mera za zaustavljanje pada nataliteta, kaže za "Blic" ministarka Slavica Đukić Dejanović.

Huawei započeo 6G istraživanja

Uvođenje 5G standarda mobilne telefonije i interneta, u mnogim zemljama sveta, još uvek je na samom početku i u fazi ranog testiranja, pa je pitanje kada će početi da se primenjuje u širim razmerama.

Vozila na Horgošu čekaju pet sati

Još jedna smena turista ovog vikenda donosi pojačan saobraćaj, a putnička vozila i autobusi na Horgošu na izlazu iz zemlje jutros čekaju pet sati, a na ulazu 20 minuta, saopštio je AMSS.

Nemci i zvanično utvrdili granicu bogatstva

Kada govorimo o bogatašima, obično zamišljamo ljude čiji bankovni računi "pucaju" pod šestocifrenim brojkama, koji svakog meseca primaju desetine hiljada evra, koji voze Ferarije i Maseratije.