Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Opljačkao više stanova u istom danu

Dvadesetšestogodišnji mladić uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je opljačkao više stanova, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Usvojena zajednička izjava o slobodi medija u Londonu

Zemlje učesnice Globalne konferencije za medijske slobode u Londonu usvojile su zajedničku izjavu u kojoj se obavezuju da će zajedno raditi na zaštiti medijskih sloboda i podržati razvoj raznovrsnih i nezavisnih medija koji rade u javnom interesu.

Košarkašice dobile po 10.000 evra od Vlade Srbije

Vlada Srbije nagradila je na današnjoj sednici sa po 10.000 evra članice ženske košarkaške reprezentacije u dinarskoj protivvrednosti, za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci za žene, održanom u Srbiji i Letoniji od 27. juna do 7. jula.

Evro sutra 117,75 dinara

Dinar će sutra neznatno promeniti vrednost prema evru i zvanični srednji kurs biće 117,75 dinara za jedan evro, što će biti najjača vrednost dinara u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Porodice pogođene globalnim zagrevanjem tužile EU

Više porodica koje tvrde da su pogođene globalnim zagrevanjem, uložile su žalbu na odbacivanje njihove tužbe protiv klimatske politike EU pred Evropskim sudom pravde, saopštila je ekološka organizacija "Climate Action Network".