Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Priveden napadač na aktiviste SNS u Nišu

Policija u Nišu privela je muškarca od 37 godina zbog sumnje da je u tom gradu napao aktiviste Opštinskog odbora SNS-a Pantelej i brojne prolaznike tokom uskršnje akcije kod pijace u Durlanu, rečeno je "Tanjugu" u Policijskoj upravi Niš.

Na izložbu o Da Vinčiju u Luvru jedino putem rezervacija

Izložba posvećena Leonardu da Vinčiju, koja će na jesen biti organizovana u pariskom Luvru povodom 500 godina od smrti velikog renesansnog umetnika, biće dostupna jedino posetiocima koju unapred budu imali rezervaciju, saopštila je uprava francuskog muzeja.

Četvoro skijaša poginulo na Alpima

U lavini koja je pogodila bernske Alpe na zapadu Švajcarske poginulo je četvoro skijaša trekera (skije prilagođene i penjanju), objavila je policija kantona Vale.

Parlamentarni izbori danas u Španiji

U Španiji se danas održavaju parlamentarni izbori, najpolarizovaniji u poslednjih nekoliko decenija, uz neizvesnost ko će biti pobednik i verovatnoću povratka krajnje desnice u poslaničke klupe.

Na granici bez zadržavanja dužih od pola sata

Posle mirnog i oblačnog uskršnjeg jutra, koje prolazi u znaku slabijeg intenziteta i uz dobru pohodnost puteva, očekuje se blago pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka omiljenim izletištima.