Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

VTK: Vlasnik pekare u Borči ugrožavan preko društvenih mreža

Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (VTK) utvrdilo je da postoje osnovane sumnje da je prema vlasniku pekare "Roma" u Borči, Monu Đuraju, izvršeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti putem društvenih mreža, saznaje Radio Slobodna Evropa (RSE) u Posebnom tužilaštvu za VTK.

Simonović ponovo tužio "Žig info"

Bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, optužen da je naložio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, ponovo je tužio urednika portala "Žig info" Željka Matorčevića zbog nanošenja "psihičkog bola i straha", preneleo je Udruženje novinara Srbije (UNS).

Brnabić sa MMF-om o novoj formuli za računanje penzija

Predsednica Vlade Ana Brnabić i šef Misije MMF Jan Kes Martejn razgovarali su danas o sprovođenju i efektima aktuelnog savetodavnog programa koji Srbija ima s tom finansijskom organizacijom - reformama Poreske uprave, reformama plata, nastavku reforme javnih preduzeća.

Honda zatvara fabriku u Velikoj Britaniji

Japanska kompanija Honda je potvrdila da će zatvoriti fabriku u britanskom gradu Svindon do 2021. godine, što će 3.500 radnika ostaviti bez posla, prenose britanski mediji.

SAD: Policajac ubio ženu posle prepirke

Jedna žena ubijena je tokom prepirke s policajcem u američkom gradu Bejtaun, u Teksasu, pošto se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.