Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Anasonović: Nema razgovora sa Vučićem

Nema razgovora sa Aleksandrom Vučićem, izjavila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Jelena Anasonović, jedna od organizatora građanskih protesta "Jedan od pet miliona".

Hapšenje u Novom Pazaru zbog pokušaja ubistva

Policija u Novom Pazaru uhapsila je E. D. zbog sumnje na ubistvo u pokušaju i H. K. zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u podstrekivanju, dok se obojica sumnjiče i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Polomljena tabla na ulazu u prostorije Dveri u Čačku

Gradski odbor Dveri u Čačku saopštio je da su njihove prostorije u tom gradu "napadnute" i ocenio da je taj čin "direktna posledica atmosfere koju u društvu stvara predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova Srpska napredna stranka gde je svako ko drugačije misli od njega "neprijatelj države, lopov i nasilnik".

Dinar sutra najjači u ovoj godini

Dinar će u četvrtak neznatno promeniti vrednost u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 117,92 dinara za jedan evro, što će biti najjača vrednost dinara u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

EU kaznila Gugl sa 1,5 milijardi evra

Antimonopolski regulatori EU izrekli su danas kaznu Guglu u visini od 1,49 milijardi evra (1,68 milijardi dolara) zbog zloupotrebe dominantne pozicije u onlajn oglašavanju.