Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Srpska fabrika stakla traži stečaj

Srpska fabrika stakla (SFS) Paraćin zatražila je od Privrednog suda u Kragujevcu ponovno uvođenje stečaja, kako bi se spasila od prinudne naplate dugova i blokade računa.

Nova pravila za vozače-početnike od 3. aprila

Nova pravila koja podrazumevaju da će novopečeni vozači imati status početnika između dve i četiri godine, u zavisnosti od toga sa koliko godina su položili vozački ispit, važiće za sve probne dozvole izdate posle 3. aprila.

Ćustić: Otkazivanje "Balkan awards" nanelo veliku štetu pozorištu

Vršilac dužnosti direktora Beogradskog dramskog pozorišta Slobodan Ćustić izjavio je da su otkazali dodelu "Balkan awards", koja je trebalo da se održi u tom teatru 21. februara, da se ne bi stvarala dodatna tenzija, ocenivši da su glumci, koji su bili protiv održavanja dog događaja, svojim postupkom naneli veliku štetu pozorištu.

Ružić: Protesti su deža vi, građani će opet biti iznevereni

Član Glavnog odbora SPS-a Branko Ružić izjavio je da postoji korelacija između protesta 1996/97. i protesta "Jedan od pet miliona" koji se trenutno održavaju u nekoliko desetina gradova u Srbiji, i da će očekivanja građana, kako je rekao, kao i tada, "ponovo biti izneverena".