Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Šta se dešava kad bankomat "proguta pare"

Banka je dužna da u što kraćem roku proveri navode korisnika kartice i da mu, ako se utvrdi da je u pitanju kvar bankomata, odmah obezbedi povraćaj novca na račun ili isplati gotovinu.

Protesti u Srbiji: Hoće li grudva postati lavina

Od prvog protesta nazvanog "Stop krvavim košuljama", održanog u Kruševcu 30. novembra prošle godine, a povodom prebijanja jednog od opozicionih čelnika, broj gradova u kojima se jednom nedeljno demonstrira protiv političkog nasilja i iz kojih se zahtevi upućuju vrhu vlasti se povećava, a sve je brojnija podrška profesora i saradnika univerziteta u Srbiji kojima su se priključili i advokati iz mnogih gradova u Srbiji.

AMSS: Oprez u saobraćaju zbog ledene kiše i odrona

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozače da se na području istočne Srbije, u Banatu i u delovima Beograda očekuje ledena kiša i da budu posebno oprezni na putevima kroz useke i klisure zbog česte pojave odrona.

Evro sutra 118,49 dinara

Dinar će u utorak neznatno promeniti vrednost u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 118,49 dinara za jedan evro, što je najslabija vrednost domaće valute u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Preminuo mladi hrvatski glumac Robert Budak

Glumac Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM) Robert Budak, jedan od najvažnijih glumaca mlađe generacije, preminuo je u nedelju u 27. godini, saopštilo je danas to pozorište.

Upucan advokat u Čačku

Još jedan napad na advokata dogodio se danas u Čačku, kada je oko 12:30 časova osumnjičeni iz pištolja ispalio više hitaca i ranio advokata Petra Đurovića (69).