Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Đoković: Na susedne države gledam kao na svoje

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da poštuje sportiste koji su postigli velike uspehe, da je iz srca navijao za hrvatsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, kao i da na susedne države gleda kao na svoje.

Situacija na Kosovu najjači utisak u 2018. za građane Srbije

Životni standard i nezaposlenost sa 81 procentom glasova ispitanih, kao i korupcija i kriminal sa 78 posto, najznačajniji su problemi sa kojima se trenutno suočava Srbija, pokazuju rezultati novogodišnjeg istraživanja "Politike" i agencije Faktor Plus.

Radnici u štrajku nisu dobili naknadu za novogodišnje paketiće za decu

Štrajkački odbor Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) saopštio je danas da je od Vlade Srbije ponovo zatražio da u dnevni red uvrsti razmatranje njihovih problema i zahteva, kao i da su uputili dopis Savetu za zaštitu prava dece kako bi ukazali na diskriminaciju i gaženje prava dece zaposlenih koji štrajkuju, jer kako su naveli nisu dobili isplate za novogodišnje paketiće.

Od ove godine inspektori mogu da budu tajni kupci

U 2019. godini incpektorima će biti na raspolaganju još jedan alat u borbi protiv sive ekonomije – prikrivena kupovina, koja će im omogućiti da kontrolišu privredne subjekte bez prethodne najave i pokazivanja naloga i službene legitimacije.