Vlada Divljan u bolnici

Poznati muzičar Vlada Divljan nalazi se u bolnici u Beču na medicisnkim ispitivanjima, ali njegov život nije ugrožen.
Poznati muzičar Vlada Divljan nalazi se u bolnici u Beču na medicisnkim ispitivanjima, ali njegov život nije ugrožen.

Nešto ranije hrvatski T portal je javio da nekadašnji frontmen benda "Idoli" i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa Vlada Divljan (56) trenutno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, on se već godinama bori s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala.

“Vladi sada nije ni do čega. Trenutno je u bolnici u Beču u vrlo lošem stanju i iskreno se nadam da će se izboriti za život. Već dugo se bori s tim. Još nakon našeg zajedničkog koncerta u zagrebačkoj Tvornici pre dve godine išao je direktno na operaciju”, rekao je za T portal Maks Juričić, zagrebački roker i dobar prijatelj Vlade Divljana.

"Kurir" je došao do Vlade Divljana koji je rekao da ima samo manjih zdravstvenih problema. "Dobro sam, zaista. Potpuno sam zbog drugih stvari u bolnici. Imam upalu trbušne maramice i to je sve", rekao je Divljan.

Jedan od najvećih muzičara takozvanog "novog talasa" i frontmen benda Idoli već šest godinama, sa suprugom Dinom i sinovima živi u Beču.

  • obozavateljka

    31.01.2015 23:30
    najsladji idol
    Maljciku zelim brzo ozdravljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.