Autor: Milan Dobrosavljev

Info
11.08.2015.
04:44 > 17:38
Moja pokojna mama nije volela Mađare.
  • prečanin

    10.09.2015 07:01
    Milane dete, razumem tvoju brigu za ne-vaspitanje mađžarskog premijera i daljnu sudbinu izbeglica iz Sirije itd. A šta ti znaš o tim izbeglicama ? Misliš li, da se slučajno skupilo 200.000 izbeglica, onako onaj odonud, ovaj odovud i dok kažes keks 200.000 skupilo i krenuli put prokletoj Evropi !? Čuo si za incident u Makedoniji, kada nisu hteli pomoć u hrani, zato sto je na kartonskim kutijama bio znak Crvenog krsta!? Nisi napisao nikakav članak o tome, pa što nisli , 100% si čuo za taj slučaj, al čutiš ? Da li si Milane čuo, ili da li si upoznat da 90% posto toga sveta što je naselilo Ameriku i Evropu još pre 20-30 god. mrzi i dalje te zemlje, koje su ih prihvatile i dale uslove za život kao i drugim svojim građanima ?Za uzvrat , u tim istim zemljama se dešavaju i dešava se dan-danas terorističke akcije izazvanim bombama u kojima ginu građani ni krivi ni dužni i to upravo od ovih koji nece hranu iz kutija na kojima je Crveni krst !!!??? Ne brinem ja za Feriku i Pištiku , da li će se igrati šorom kada je moj svetac, ali brinem ako je u šoru neko ko može da naškodi mom detetu koje se igra ispred kuće !? Eto zašto se podižu zidovi .
  • ZoranNS

    11.08.2015 07:20
    Pitanje je da li je zid uzrok ili posledica
    Pitanje je da li je zid uzrok ili posledica, svi su složni dok mečka igra u tuđem dvorištu, imaju žicu i Bugari i Rumuni o čemu se ćuti, valjda su oni zidovi manje bodljikavi, ili šta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna