Info
03.10.2015.
09:35
Prvi osnovni sud u Beogradu, iako je bilo najavljeno, nije u petak odlučivao o molbi Kristijana Golubovića da mu se odloži odlazak na izdržavanje osmogodišnje kazne zatvora zbog trgovine narkoticima, već će to uraditi u ponedeljak.
  • 03.10.2015 14:08
    Neverovatno, obogatio se trgujuci narkoticima, pljackom i otimacinom a sada drzava hoce jos i da ga casti time sto ce ga ostaviti na Farmi da se jos malo opari i ode bogatiji. Za to vreme drzava sputava normalne gradjane da nadju bilo kakvo zaposlenje kako bi mogli da se prehrane i plate komunalije. Vidim klince u kraju kako vise ne igraju kosarku i ne pikaju fudbal na obliznjem igralistu vec se svađaju ko ce od njih biti Kristijan. Jedan mali majmunčić je već skinuo svaki pokret i geg ovog kriminalca i tako hoda po kraju a kada ga mama posalje u radnju po hleb sa kasirkom priča kroz nos kao i ovaj.
  • gradjanin

    03.10.2015 13:35
    Neki dan sam se vozio busom na liniji 4 , dok sam sedeo cuo sam razgovor tri tinejdzerke , veoma oskudno obucene , dok su pricale o Farmi i dogadjanjima u njoj . Nije mi jasno kako sam izdrzao tu voznju.
  • u.

    03.10.2015 13:28
    Ne dao nikom mili bog da ima posla sa nasim sudovima.
  • 03.10.2015 12:29
    Ovu drzavu i ovaj narod treba zakonom zabraniti.
  • panonius

    03.10.2015 10:31
    sprdačina od države
    Traži odlaganje izdržavanja kazne zbog rođenja deteta a on se zabavlja na nekoj farmi i ćapa tamo neke cice fufice.
    Od ovog krimosa režim pravi robinhudovskog heroja nacije !!!??
    A sad on ne bi u buvaru jer bi još da glumi na farmi i da prospipa svoje "herojske" priče , pripovetke , dogodovštine. A papani gutaju svaku reč. Ajdddd !
    Svaka čast za pravosuđe! Selakoviću, sedi - jedan !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna