Info
23.10.2015.
21:00
Medicinarima, stomatolozima i farmaceutima odobreno je u ovom roku 896 specijalizacija. To će za četiri do šest godina, koliko traju specijalizacije, biti značajno kadrovsko pojačanje za naše zdravstvo, jer je gotovo polovina specijalista pred penzijom.
  • Mira

    03.11.2015 15:37
    "volonterske" specijalizacije
    Koja je to smisljena lopovija. Roditelji prodajite nekretnine, dižite kredite i nastavite da grcate za svoje već iškolovane ljude. I nadajte se poslu, a mi ćemo zapošljavati preko veze našu decu i dobijaće plate i plaćaće im se specijalizacije. VI VOLONTERI RADITE DŽABA I JOŠ PLAĆAJTE. Ako ste pametni idite iz ove zemlje , pa neka njih i njihovu decu leče njihovi sinovi.
  • Ziva Zezin

    24.10.2015 04:28
    Umri sirotinjo
    Najbolji su specijalisti u bolnicama kod nas u Srbiji,odvedete dete u bolnicu na pregled jel ima bolove,specijalista kaze mora sa skenerom da se vidi sta to moze da bude,ali kod nas ovde morate cekati 6 meseci,a trebalo bi sto pre,onda vam da adresu od privatnika,on ce odma da vam to uradi,ali kosta 150eura,to znaci deca sirotinje mogu da umiru,to je Srbija i njeni specijalisti,pogotovo N.S.
  • Dr Meteorolog

    23.10.2015 22:54
    Prodavanje magle
    Ono što ste "zaboravili" da navedete je da se tzv. "volonterske" specijalizacije plaćaju iz sopstvenog džepa. I to debelo!

    I ko to od vaših nezaposlenih lekara koji su godinama na birou može da plati? Zdravstvo je u katastrofalnom stanju!

    Jadna li je država gde se gleda koga znaš, a ne šta znaš da bi dobio posao. Samo vi šminkajte situaciju... Neće se to dobro završiti. :/
  • Lignjoslav Pipak

    23.10.2015 21:12
    Nemacka se raduje
    Sta mislite, da su svih ovih 896 budale, pa da ostanu ovde? Jos ce potrebniji biti u nekoj normalnoj zemlji, a mi cemo da biramo Vucice, Milosevice, Seselje i Tadice da nas ugnjetavaju i omalovazavaju dok ne pocrkamo svi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna