Info
16.11.2015.
11:05 > 11:09
Procena je da Srbija i zemlje regiona nisu moguća meta terorističkih napada, već su pre svega tranzitno područje i regrutna baza terorista.
  • PATTON

    16.11.2015 18:58
    @ns - @PATTON
    5-og oktobra, 72. samo je poslana da "prošeta" (da prođe) pored demonstracija i NIŠTA VIŠE!
    Zašto? Imate pravo da tri puta pogađate...
  • PATTON

    16.11.2015 17:59
    @ns - @PATTON
    Eh. Pa mi nismo partijska, niti politička organizacija. Ne bavimo se ličnim, tj. političkim interesima. Samo ljudi koji znaju i rade svoj posao. Posao gde para nema! Znači, nije u pitanju interes. Visoko obučen protivterorista (kažu da je cena obuke protivteroriste ekvivalentna ceni obuke kosmonauta, i verujem da je tu negde!) radi za 42.000 mesečno u Vojsci Srbije. Možete li zamisliti koliko znoja dnevno da prolijete na obuci (a onda nam uvele metle da čistimo lišće!).
    Nooooooo, kako stvari stoje, pre će nas, kojekakve organizacije i "centri" pojesti i rasterati. Uostalom, za proteklih 6 meseci iz PT jedinice je otišlo preko 60 ljudi. Ne kojekakvih istraživača – protivterorista!
    Naravno, šta će Srbiji PT, kada su procene (kao ova) da opasnosti nema…
  • ns

    16.11.2015 15:38
    @PATTON
    pa pošto ste s te strane i vidim da kontate što ih puštate da sede tu gde sede bez veze i pameti i da izjavljuju baljezgraije, organizujte se vi sa mozgom iz službe i srušite bagru, ofirajte ih, javno im pokažite da ne znaju i da su gluperde, ja bih prvi da se pitam glasao za Vas!!!?! koliko se sećam od Vas tj. vaših kolega je i zavisio uspeh 5.oktobra da su odlučili da razbiju demonstracije razbili bi ih sigurno u to nema sumnje!?!
  • armagedon

    16.11.2015 15:34
    toliko smo jadni i bedni da nas i teroristi zaobilaze.
  • 16.11.2015 15:23
    Najgori smo.
    Srbija regrutni centar terorista? Pa to je gore nego da pomažeš teroristima. Pa nema potrebe za terorističkim napadima u Srbiji kada je Srbija dom terorista. Teroristi znaju da smo kapitulirali pred njima bez ikakvog otpora. Kapitulacija Srbije pod izgovorom "mi smo humani prema svima". Tako je bilo i za vreme invazije Turaka kada jedino Srbija kapitulirala i podala se Turcima bez otpora, tako je i sada. Srbija se ništa nije menjala.
  • 16.11.2015 14:46
    Realno govoreći, u Srbiji je svaki drugi građanin naoružan do zuba pa bi eventualni napad terorista na neki restoran, pozorište, tržni centar rezultirao u međusobnom puškaranju. Imao bi ko da adekvatno odgovori teroristima pre nego što bi na lice mesta stigli specijalci. Još ako se teroristi zeznu pa upadnu u kafić koji je stecište i okupljalište mafijaša iz Crne Gore ima da celu ekipu iz ISIS-a i Al Kaide iznesu sa nogama napred.
  • 16.11.2015 14:23
    Nece oni svoju krv napadati.
  • PATTON

    16.11.2015 13:58
    A da krstite jariće?
    Odem, malo na net (http://www.bezbednost.org/Bezbednost/342/Ljudi.shtml/nav_start=) i pogledam ko su ovi iz "Beogradskog centra za bezbednosnu politiku".
    Jedem gorki protivteroristički lebac godinama zajedno sa nizom profesionalaca, al' za ovaj tim eksperata ne čuh u krugovima koji me okružuju!
    Eeee, moji "bezbedonosni političari" (sve neki istraživači!), vi tražite logiku u dejstvima ISIS i sličnih? Lepo, kada je nađete, molim Vas da obavestite i nas pacere. Oni moji pajtosi iz Mosada će se posebno obradovati, a već se čude kako se oni ovome nisu dosetili. E svaka čast.

    Samo kada se setim da je i Bokan pre 5-6 godina bio sa onim izanđalim generalom u nekom protivterorističkoj organizaciji. Čak neki direktor za Novi Sad. Ha, ha, haaaaaaaaaaaa...
  • пола виагре

    16.11.2015 11:25
    Код нас је сваки дан терористичка акција, умиремо као покошени, што од глади, што од болести а понајвише од "лепог"живота
  • Branko

    16.11.2015 11:19
    Pametnom dosta
    Kada bi njih uopste pogadjali problemi koji muce te ljude i kada bi im bilo stalo da otklone uzroke i rese ih, oni bi postupili onako kako se sugerise u zakljucku, ali kome je stalo do toga?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna