Info
11.01.2016.
16:19
Svi pozitivni rezultati Vlade Srbije u protekloj godini blede pred činjenicom da nije preduzet ni jedan potez kojim bi se sprečilo gomilanje gubitaka javnih i preduzeća u restrukturiranju, kancera naše privrede.
  • Dilema

    11.01.2016 22:43
    Should I stay, or should I go
    Ovo rukovodstvo zemlje zna da SRB ima rak, preveliki javni sektor, ali nema ni snage ni volje da operiše rak nego se i dalje zadužuje kod belosvetskih zelenaša i gura nas u sve dublji ponor.
  • Ema

    11.01.2016 21:14
    Epicentar nevolja
    Tekst gadja u epicentar nasih nevolja- prevelik i na velike beneficije i monopole zasnovan javni sektor, posebno javna preduzeca i firme u takozavanom restrukturiranju. Zaposleni u ovom segmentu prakticcno pljacckaju sve ostale gradjane, Zivan to, po obicaju, argumentovano i razumljivim jezikom obrazlaze. Potrebno nam je vise ovakvih priloga u medijima.
  • Rusofil_IQ0

    11.01.2016 20:45
    @Cic
    To se mozda radilo ranije dok je bilo vitalnih preduzeca, sad je sotala samo sodoma i gomora gde ni radnici nemaju tri cuke a firma posluje kao pre 50 godina i opste nije rentabilna na trzistu od masina, rukovodioca ma svega!
    I najgore problem je sistematcki od svog drazvno kontrolisanih subjekata... kazem je propascemo do koske, anda je jedino da ce nas opet neko okupirat kad se sve rapsadne ali do tada ima da umremo od gladi!
  • cic

    11.01.2016 20:04
    Mnoga prezuzeca se namerno guraju u stecaj da bi ih neko kupio za sitne pare l. Neki zaradjuju i ne isplacuju im se pare iz budzeta nego iz sopstvenih poslova. Kako nikome ne padne na pamet da su svi radili i mnogo zaradjivali a sada odjednom su gubitasi? Ima i takvih, ali ima i onih na kojima neko maznjava pare.
  • Orwell Vegan

    11.01.2016 18:22
    Rekoh jos onda
    Nece nijednog otpustiti kako vam nije jasno o cemu se radi.
  • Neko peti

    11.01.2016 17:46
    Jedini kancer za srpsku privredu su nestručni kadrovi koje stranke postavljaju na rukovodeća mesta!
    I ne samo nestručni, nego postavljeni s namerom, samo da bi se preduzeća uništila.

    I pre, KPJ je postavljala partijske drugove, ali su to bar bili sposobni ljudi, nije mogao doći konobar na mesto direktora preduzeća koje se bavi proizvodnjom autobusa!
    Ne omalovažvam ničije zanimanje, ali valjda budala bi shvatila da treba postaviti stručnjaka iz oblasti kojom se preduzeće bavi, a ne nekoga ko je završio totalno neku desetu školu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna