Info
29.01.2016.
10:12 > 10:26
Kad se za nekih 50-ak godina, a možda i više, nađe neki bezbožnik koji će odlučiti da malo zaroni u off muzičku scenu ovog našeg divnog Balkana sa početka 21. veka, a možda i malo dalje, primetiće određene "nepravilnosti" u odnosu na period pre toga.
  • jedan kosmopolitski

    29.01.2016 13:34
    odavno vidjeno
    Pa ja sam video devojke jos pre 10 godina koje sviraju gitaru i poznavao cak sa fakulteta. A to da nisu svirale javno nije ni bitno, svako se moze probiti pa i devojka pogotovo u muzici ako hoce.
    A to je bas lepo ako se devojka postavi pravilno u skladu sa svojom prirodom i licnoscu, npr. postoji odlican primer takve poznate licnosti , Amy Mcdonald, koja peva i svira jedna irkinja valjda, ali bas dobar i tekst i muzika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna