Autor: Milan Dobrosavljev

Info
16.03.2016.
07:11 > 17:45
Ako pogledamo svetsku istoriju setićemo se da smo svi mi izbeglice.
  • Andrea

    16.03.2016 08:19
    Migranti
    Zamislite Evropu u koju bi uslo dvadeset miliona izbeglica, muslimana. I to sa gomilom dece, zar ne vidite da su sve njihove zene trudne? Ja jako zalim sve ljude na svetu, koji pate, ali treba li zbog toga upropastiti Evropu? Njihove probleme treba resavati na licu mesta, zaustaviti ratove, pomoci im da u njihovim zemljama organizuju zivot. Zamislite da u njihove zemlje krene dvadeset miliona Evropljana, kako bi bili docekani? Radila sam u Libiji, prvo su nas dugo proveravali da bi nam uopste dali vize da udjemo. Na aerodromu su nam uzeli pasose i vratili tek kada smo krenuli kuci, po isteku radnog ugovora. Bili smo zarobljeni u zlatnom kavezu i jao onom ko prekrsi pravila. A ovi sada ulaze kao horde, kuda oni prodju tu trava ne raste, nije ovo Srednji vek, pa da se tako stihijski krecu narodi. I mi bi da zivimo u uredjenoj Svedskoj, u zelenoj Engleskoj, u raspevanoj Italiji, pa ko ce da nas primi? Zamislite taj demografski bum, kada dodju milioni ljudi druge vere, drugih navika i kulture, koji se mnoze takvom progresijom. Stvarno, gde oni prave toliku decu, kada je vec pet godina rat, a sve zene trudne? Pa bi ova prva generacija jos i bila zadovoljna nekim socijalnim izdrzavanjem, a vec sledece generacije bi trazile vise. Mi imamo, jedno ili dvoje dece i svako je nasledilo bar jedan stan, a neki i vise, dedinu zemlju, babine ljivade i sume. Onda ce i oni ocekivati da svako ima svoj stan, a u svakoj porodici po desetoro dece. I vrlo brzo Evropa vise ne bi bila HRISCANSKA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna