Info
17.03.2016.
09:55
U čast druge godišnjice vraćanja Krima u sastav Rusije, italijanska juvelirska kuća "Kavijar" pustila je u prodaju limitiranu seriju mobilnih telefona Caviar Supremo Putin Crimea Edition, sa likom predsednika države Vladimira Putina, kartom Rusije i sloganima Rusa o jedinstvu zemlje.
  • novosadjan

    17.03.2016 15:10
    ajde rusofili kupujte nije bitno kolko kosta. kicerica zesce
  • Cena - prava sitnica

    17.03.2016 13:50
    U jeku sankcija prema Rusiji, italijanska kompanija želi da zaradi na patriotizmu i dvogodišnjici odvajnja Krima. Tu sagledavamo svu dvoličnost društvo za koga kažemo da "nema alternative".
    Ali, para na paru ide, i kao što kaže u Bibliji "sačuvaš li taj jedan, ja ću ti dati još dva", ili nam je tako bar prevedeno, oni koji daju 2400 eursona, za dogledno vreme će moći da prodaju taj svoj preostali za bar nekoliko hiljada, a moguće je i milion evra. Jer, od 99 neće ostati mnogo, a politička situacija će u to vreme sigurno biti drugačija, a možda će većina sveta plaćati u rubljama.
    Tako da će preostali primerci biti traženi od kolekcionara. Jednako kao što sada imate mali broj IBM računara iz 90-tih, koji nisu samleveni. Mogli su da naparve i drvene modele ovih telefona, za nas Srbe rusofile.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna