Info
27.03.2016.
22:54 > 17:57
Miroslava Mamulu, medicinskog tehničara Urgentnog odeljenja Opšte bolnice u Subotici, napao je juče posle 13 sati pacijent kojem je pružao pomoć.
  • baba

    27.03.2016 15:39
    Molim te ne lupetaj ono što ne znaš. Urgentni, hitna, kao i sva ostala stacionarna odeljenja rade 24/7. Do 3 ili manje pretežno rade primadone koje su tu preko veze (za koje je realno i bolje što ne rade sami i u smenama) kao i nemedicinsko osoblje, a to je potpuno drugi par opanaka. Pitala bih i tebe i sve koji se pozivaju na neljubaznost osoblja u urgentnom ili hitnoj, da samo jedan tamo provedu, čak i kada se ne dešava ništa strašno. Zna biti i par stotina intervencija tokom jednog dana. Moja sestra je imala tu nesreću da prilikom jedne intervencije na terenu zatekne tako lošu situaciju da se i posle par meseci budi zbog najgorih mora. Saobraćajka gde je vozač bio potpuno smrvljen, a njegove delove je trebalo skloniti da bi se došlo do preživelih. I sve to za 30-40-50 hiljada. Stidite se takvih komentara!
  • Nervirac

    27.03.2016 09:58
    Posle 13 sati? Neko od njih radi u to vreme? Dobro, desi se. Kada pisete o jadnim , ugrozenim medicinarima zamolio bih novinara da stane na kapiju od 12.30 i pocne prebrojavati one koje odlaze. Ostaje pitenje kada poĉnu da se presvlace u civilno odelo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna