Info
27.04.2016.
15:10 > 15:19
Trećina građana Srbije kupuje preko interneta, a najviše se kupuju odeća i obuća i to uglavnom na domaćim sajtovima, jer se smatraju sigurnijim, pokazuju poslednja istrživanja.
  • E-trgovac

    27.04.2016 13:29
    Botokratija
    Sve je to lepo da gospoda iz tog ministarstva i ostalih ministarstava rade svoj posao, tj da rade bilo kakav posao. Oni ovako po oprobanom sistemu, izvuku neki novac iz fonda, izdele ga izmedju sebe, organizuju par predavanja, a kad ih se pita koliko je naprimer obim uvoza u Srbiju oni ne znaju, kad se pita obim izvoza oni takodje ne znaju.
    I izvuku 2,5 miliona, procerdaju, a kad pitas poreskog inspektora, kad ce biti paypall on kaze sta ti je to...
    Sistem se ceo raspada, samo mesetari iz tih kvazi ministarstava, nesto rade, a ustvari nista ne rade. Interesuje me radna biografija gospodje, jer ako nije nikad trgovala nema sta da radi u tom ministarstvu, a najmanje da nekom drzi predavanja, iz drzavnog stana, sa drzavnim poslom, sa drzavnom platom i sa 0% odgovornosti.
    To je kao kad bi ja pricao o ulaganjima i pogonskim motorima za kosmicko istrazivanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna