Autor: RTS

Info
23.05.2016.
08:14
Banke u Srbiji imaju problema sa naplatom gotovo 3,6 milijardi evra odobrenih kredita, pokazuju zvanični podaci.
  • zivan

    23.05.2016 09:59
    Osnivanje losse banke znacci da se dugovi svaljuju na poreske obveznike. Ne vidim razloga da drzava intervenisse, banke moraju da snose posledice svojih odluka, pogotovo ssto su ciljno fosirale tajkunske firme. Odista je izzivljavanje nad gradjanima da se dugovi milioera Bogicevica, Percevica, Zunjica, Miskovica.., nature ljudima koji jedva prezzivljavaju...
  • ntn

    23.05.2016 09:30
    Opet po poreskim obveznicima
    Privatne strane banke pokušavaju(a i uspeće) da prebace svoje promašaje na sve građane! U tome im pomažu državni "stručnjaci" koji će kasnije biti "savetnici" u tim istim bankama!
    Za većinu tih nenaplativih kredita krivi su menadžeri banaka koji su uzimali procenat da bi "namestili" kredit! A u isto vreme debelo nagrađivani od strane tih istih banaka! Sada treba jednostavno da traže naplatu od tih menadžera!
  • Vlada

    23.05.2016 09:14
    ---
    Island je pustio banke da propadnu, oterao MMF i spasao svoj narod od ovih bandita.
    http://www.intermagazin.rs/island-se-preporodio-oterali-eu-mmf-i-strane-banke-a-sada-gradjanima-dele-novac/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna