Info
01.06.2016.
11:39 > 16:11
Mada se, nakon kraha nekoliko državnih banaka pre pet godina i isplate 1,1 milijarde evra njihovih obaveza iz budžeta, sa državnog vrha čulo da se ovakva situacija ne sme ponoviti, izgleda da se priprema ponovno zavlačenje ruke u džepove poreskih obveznika.
  • Ema

    01.06.2016 21:47
    Odliccan tekst. Jasno je izlozeno kako se smera nova pljaccka poreskih obveznika, te da se banke koriste ccinjenicom da funkcionisanje Srbije zavisi, i dugo ce jos zavisiti, od prodaje drzavnih obveznica. Kupci su te iste banke i ovu zavisnost Srbije koriste, Zivan je do dobro uocio, kao poziciju za pritisak da drzava otkupi nenaplative kredite. Naravno, sve ovo je posledica manije zaduzivanja Srbije od sredine 2009. godine do kraja prosle godine
  • vzv

    01.06.2016 17:35
    tri stvari
    prvo: novčanica kojom ovaj sa slike pali tompus ( ili šta već ) nije prava. da jeste, plamen bi bio plavičast. to sam naučio iz holivudskih filmova.

    drugo: banke u srbiji niko ne kontroliše u smislu da zakone iz oblasti bankarstva pišu upravo bankari.

    treće: ko želi da izvuče zemlju iz krize, uradiće to. nije to tako teško, čak ni za srbiju. sve što treba uraditi je naplaćivati porez i nešto od toga usmeravati u investicione fondove ( pod uslovom da se prikupljena sredstva ne dele po političkoj ili kuovsko-rođačkoj liniji ).

    ko hoće nešto da uradi, pronaćiće način, ko neće - pronaćiće izgovor.
  • Mirko

    01.06.2016 17:20
    Ajd sve to i da progutamo. Al da ti sto su uzeli pare ne budu uhapseni, nikad! Sve dok su oni na slobodi znaci da isti lopovski olod jos uvek vlada.
  • Васкрсије

    01.06.2016 17:11
    На први поглед овај лик са слике ми личи на Дијега Арманда Марадону :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna