Autor: RTS/ Foto: Beta

Info
05.06.2016.
09:10
Polaganjem zakletve u petak, konstituisan je 11. saziv republičkog parlamenta.
  • Vojvodina Republika

    05.06.2016 17:02
    Još jedan od egzaktnih dokaza da je zemlja u potpunosti beogradizovana i da joj treba temeljni pretres i promena.

    p.s. deo vesti da beograd ima 23% u ukupnom broju stanovnika je notorna laž i administrativna manipulacija - opština Palilula se graniči sa Zrenjaninom a na jugu je "beograd" skoro do Aranđelovca
  • zivan

    05.06.2016 13:40
    Nekada je bilo joss i visse poslanka iz Beograda. Medjutim, prava privilegija stanovnika glavnog grada je zaposlenje u drzavnoj administraciji, skoro tri cetvrtina cata je u Bprestonici...
  • Steva-NS

    05.06.2016 12:22
    Dobro je,što je svaki treći poslanik iz Beograda,jer se,ionako,Srbija svela na Beograd!Manji troškovi dnevnica,troškova putovanja,odvojenog života,mobilnih telefona, .......!Još kad uđemo u EU,pa nas "rasterete" delova jadne nam Srbije,ima pod vođstvom Skupštine,da procvetamo!Da se ništa ne može oteti kontroli,tu su belosvetski Savetnici vrlih nam Vođa!
  • Brus Vilis

    05.06.2016 12:14
    I pipl koji živi van prestonice je važan. Ti gradjani imaju zadatak da pune budžet, plaćaju državne dažbine i šalju novac u Beograd o svom trošku. To je velika uloga i izuzetno značajna za razvoj naše otadžbine. Dobro došli u Aleksandriju!
  • zemljoposednik

    05.06.2016 12:13
    Kako to ide, postanes politicar negde u unutrasnjosti, obezbedis sebi neke upravne odbore, zatim dodjes do stana u Beogradu i onda postanes Beogradjanin. Bivsi premijer nislija je ocit primer, sad je covek vracarac, sa vecom lovom i mnogo vecim pravima od rodjenih beogradjana a izborna baza mu uglavnom u rodnom Nisu. U NS imate tako Jesica, isti slucaj. O anje poznatim politicarima ni nemamo pojma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna