Info
12.09.2016.
11:40 > 13:20
Izbori u Hrvatskoj su gotovi, kampanju su obeležile izjave odevene u nacionalističko ruho, a književnik Ante Tomić u intervjuu za 021.rs govori o (ne)razumevanju ustava na Balkanu, odnosima Hrvatske i Srbije, kao i o nacionalizmima koji su "spojeni po osudi".
  • Đed Đuro

    12.09.2016 14:28
    A isto važi i sa Srbijance... Izmislili su Hrvate da bi mogli da planduju i laju kako im je neko drugi kriv za njihove neuspehe... Nema bližih naroda od Srba i Hrvata - nema nas puno, al' smo go*na!
  • rodoljub

    12.09.2016 13:58
    izmisli da ne radis
    Veliko BRAVO za gospodina Tomica. Sve je tako kako je rekao i mnogi od nas to znaju, ali nemamo priliku da menjamo to. Kako bi bilo divno kada bi lideri na Balkanu mogli da se oslobode CIA-SAD-NATO pohlepnih zlocinaca i nauce lekciju od gospodina Tomica. Jos jednom - BRAVO .
  • :/

    12.09.2016 13:46
    Svaka mu je na mestu. Sacica bogatih podmece stalno iste teme nacionalizma kako bi se narod bavio perifernim pitanjima a ne onim od cega se zivi. A ako se neko drzne da im se suprotstavi - odmah ide etiketiranje - uaaa komunista! A narod se prima i dalje, biti komunista je postala pogrdna rec a zaboravljamo prostu cinjenicu da nije bilo komunista ne bismo imali nista od infrastrukture (to ovi danasnji "borci za nacionalnu stvar" jos nisu stigli da rasprodaju, mada nisu u stanju ni da odrzavaju).
  • ....

    12.09.2016 13:09
    ....
    Kuzim ja tebe Ante...i predobro....

    Al ko je nasu decu mlatio sipkama u Zagrebu pre neki dan? Znam da niste ti i Grlic. Al ko je?

    Da, citam sad rezultate i razmisljam naglas: od deset ljudi na Jelacicevom trgu troje bi me mlatilo sigurno, onih 35 i nesto posto koji su juce glas (ov) ali za HDZ i njihove... Drugih 35% me ne bi tukli al bi gledali sa strane i ne bi se nesto nervirali. To su kao ovi Milanovicevi. Racunam sad opet: to je vec 70%.

    Pa dobro, ostalo je jos recimo troje koji bi mozda napravili Zivi zid ispred mene. Pa ne bi dali ovima. I onima. Da me....sta god. Pa dobro i to. Na svaka dva samara ti neko pridje i obrise te malo. Kao zene samarjanske.

    Kome je dosta mrznje? Al fakat kazi, da se ne lazemo. Ni nama ni vama. Ovo je kao kula od karata. Ne trebas cekati vetar da se srusi. Dovoljno da neko glasno prdne. A prde stalno.

    I vasi. I nasi.

    E, da je ovo pisala Vedrana R. objavili bi. Ili da se potpisao Robert K.
    Al posto je ovo moja malenkost sto bi rekao Igor M - sumnjam da cete.

    A i ako ne, who cares....
  • :/

    12.09.2016 12:44
    Svaka mu je na mestu... Nemamo vise ni snage da komentarisemo razne budalastine. Sacica se bogati i trpa nezajazljivo u svoje dzepove a zaglupljen narod igra po taktovima nacionalista/antikomunista.
  • ĐURA

    12.09.2016 12:40
    SRBIN
    je "BREND" u Evropskoj Hrvatskoj...za sve greške Hrvatskih političara!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna