Autor: Tanjug

Info
27.09.2016.
12:00 > 12:01
Poslednji izveštaj Svetske banke govori o pozitivnom privrednom rastu Srbije u 2016. godini, uz ocenu da je ekonomska aktivnost zemlje ubrzana podstaknuta investicijama i izvozom, što je poboljšalo ranija očekivanja Svetske banke u pogledu privrednog rasta Srbije u 2016.
  • Grgolj

    28.09.2016 18:29
    Ne radi se o pozitivnim trendovima u društvu, već o zabrinjavajućim: društvo se ubrzano raslojava na (s jedne strane) sve brojniju sirotinju, i (s druge strane) na tanji, ali sve bogatiji sloj koji se bogati na račun onih prvih. Drugim rečima: siromašni tonu u sve veće siromaštvo, a bogatise uzdižu u još žešće bogaćenje. Kuda to vodi? Ne smem da kažem! (Ne zato što se nekog plašim, već što mi se gaće tresu od straha kakva nam se budućnost smeši.... pardon: bekelji.)
  • Lazar

    27.09.2016 12:59
    Osećamo mi to vrlo dobro
    Pa sada će AV da nam maše tim izveštajem narednih 10 godina i priča kako je bolji život stigao pre zacrtanog roka zahvaljujući njemu i radi od 25h dnevno (a mi bagra nezahvalna, besposličarska)! Naje*asmo mi još više zbog ovakvih gluposti i laži. Znači ima još puno toga da se proda, opere love i abnormalno zaduži, čim ovako pišu o nama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna