Autor: Dnevnik, RTS, Blic/Foto: S. Vukobratović

Info
02.10.2016.
22:18 > 22:19
Dan nakon što je nekoliko dece lakše povređeno u vojvođanskom mestu Jaša Tomić, kada se srušio ringišpil koji je bio postavljen u centru sela, iz Policijske uprave Zrenjanin najavljuju krivične prijave protiv odgovornih za ovaj slučaj.
  • Secanj

    03.10.2016 23:29
    Gospodo pametnjakovici,lezilebovici i seoski glupanderi koji komentarisete i mislite da ste tako pametni,a niste ni svesni koliko ste glupi: SVE JE URADJENO PO ZAKONU,A VAS MOZAK NE ZNA STA JE TO, VAZNO JE DA VAM JEZIK RADI...MOZAK NIJE VAZAN!
    STRASNO JE KO SVE OSECA KOMPETENTNOST I USUDJUJE SE DA OVAKO KOMENTARISE. KOLIKO TA JADNICA SA"TAKVIM"RINGISPILOM IMA PARA DA PODMITI INSPEKTORE,POLICIJU I CLANOVE SAVETA MZ?
  • Čučuk Stana

    03.10.2016 19:34
    Zub za zub
    Ja bih popravila ringišpil pa inspektorke i vlasnika pustila da se provozaju dok se ne otkače!!
  • Limanac

    03.10.2016 09:55
    crkva
    "....da oni tu dolaze već deset godina i da imaju saglasnost sveštenika za postavljanje ringišpila"

    Pazi ovo, sveštenik daje saglasnost???? Crkvu tužite za nemar!!!, Otkud mogućnost da crkva daje bilo kakvu saglasnost u građanskom društvu??? Ako crkva ima to pravo, onda država da tuži samu sebe. Ovo nije normalno, svako radi što mu se ćefne, od bezobrazluka na svakom koraku ne možeš da mrdneš. Pa tu vlasnicu u aps pod hitno, ringišpil na otpad, dobijene pare da se uplate u najbližu Jaši Tomiću dečiju ustanovu
  • Mikica

    03.10.2016 09:09
    Prave pozoriste sa bakicom koja prodaje cvece ispred pijace
  • undead

    03.10.2016 08:53
    dozvola
    Imali su dozvolu sveštenika?????? Dozvola sveštenika bitnija od policije i inspekcije!
  • Jaša

    03.10.2016 08:38
    Prst na čelo
    Komentatori, ne nervirajte se. Nadležni u MZ i inspekcija nisu tražili uklanjanje zbog neispravnosti ringišpila, nego isključivo zbog plaćanja naknade, tj da i oni strpaju neke pare u džep!
  • saramakas

    03.10.2016 06:10
    Hej, Dzo!
    Nije tacno! NISTE ucinili sve da ringispil bude uklonjen! Zasto niste pozvali bager da ga ukloni kad vec vlasnik nije hteo sam da to uradi, nego ste cekali da se desi ovako nesto? I vi ste krivi koliko i on! Dakle, i vlasnika i obe inspektorke na robiju, a mogla bi da im pravi drustvo i patrola policije koja je izasla na teren da intervenise pa nije intervenisala!
  • čemu onda policija

    02.10.2016 22:40
    "Sekretar MZ pozvao je i policiju da interveniše, došla je patrola koja je od vlasnika ringišpila tražila da se skloni sa javne površine, ali on nije ispoštovao ni tu naredbu, tvrdi Popara."
    Nije mi jasno čemu policija služi. Ako izdaju naredbu koju neko ne ispoštuje zar ne ide sprovođenje iste prinudnim putem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna